Składniki Orijen Regional Red
?wie?y wo?owy agus (8%), ?wie?e mi?so knowe (4%), ?wie?e mi?so równin bison (4%), ?wie?e lub surowe mi?so jagni?ce Romney (4%), ?wie?e mi?so z Yorkshire wieprzowiny (4%), ?wie?e wo?owiny W?troba (4%), ?wie?a w?troba knura (4%), ?wie?a wo?owina (4%), ca?e ?wie?e sardynki (4%), ?wie?e pe?ne jaja (4%), jagni?cin? (odwodnione, 4%), wo?owiny (odwodniony, 4 %), ca?e ?ledzie (odwodnione, 3,5%), ca?? sardynk? (odwodnienie, 3,5%), mi?so jagni?ce
(odwodnione, 3,5%), smar wo?owy (3,5%), ?wie?a nerka wo?owa (3,5%), ?wie?a wo?owina (3,5%), wieprzowina (odwodniony, 3,5%), ca?e czerwone soczewicy, ca?e zielone soczewicy
Zielone soczewicy, ca?y zielony groszek, soczewicy w?ókno, ca?e ciecierzyca, ca?y ?ó?ty groszek, ca?? fasol?, ?wie?e w?troba wieprzowina (1,5%), ?wie?y w?troby jagni?ce (1,5%), Alaskan Cod (odwodnione, 1,5%), olej ?lewny (1% ), leniwki (1%), chrz?stka wo?owa (odwodniona, 1%), s?oneczny lucerna, w?troba wo?owa (liofilizowana), kowiec (liofilizowany), w?troba do trawy (liofilizowana), jagni?ciny (liofilizowane), ?wie?e ca?? dyni, ?wie?a ca?o?? Butternut dynia, ?wie?e ca?e cukinia, ?wie?e ca?e penalivías, ?wie?e ca?e czerwone jab?ka czerwone pyszne, ?wie?e bonkret bartlett, ?wie?y bartlett, ?wie?e szpinak, ?wie?ych li?ci buraków, ?wie?ych li?ci, breaved morze, ca?e jagody, ca?e jagody, jagody Saskatoon, Korze? cykorii , Korze? kurkuma, ostropesta, korze? Bardana, lawenda, biodra ró?.
Dodatki (przez kg): Dodatki technologiczne: ekstrakt bogaty w tokoferolu pochodzenia naturalnego. Dodatki od?ywiaj?ce: Chelat cynkowy: 100 mg; Chelata miedziana: 11 mg; Chlorek cholinowy: 1200 mg. Dodatki zootechniczne: Enterococcus Faecium NCIMB10415: 600x10 ^ 6 UFC.
Bia?ko 40%
Zawarto?? t?uszczu 20%
Nieorganiczna sprawa 9,5%
BRUGE FIBER 3%
Wilgo? 10%
Wapnia 2,1%
Fosforu 1,6%
Magnez 0,1%
Tauryna 0,2%
Omega-6 2,5%
Omega-3 1,1%
Tauryna 0,2%
DHA 0,25%,
EPA 0,2%,
Metabolizowalna energia wynosi 4120 kcal / kg (535 kcal na kubek 250 ml / 130 g), z rozproszonymi kalorami, aby sprzyja? maksymalnym kondycjonowaniu: 40% bia?ek, 17% warzyw i owoców i 44% t?uszczu.