SK?ADNIKI: Proso ?ó?te, S?onecznik drobny, Proso czerwone, Proso bia?e, Nasiona kanaru, Owies ?uskany, Krokosz barwierski, J?czmie?, S?onecznik czarny, Produkcja pieczywa i makaronów, Nasiona konopi, Kukurydza, Pszenica, Orzechy tygrysie, Olej ro?linny, Aromat bananowy.
CHARAKTERYSTYKA NUTRITIONALNA (na 100 g produktu).
SK?ADNIKI ANALITYCZNE: W?glowodany 59,60%, T?uszcz 13,70%, Bia?ko 12,50%, Wilgotno?? 11,30%, Popió? 2,90%, Potas 0,415%, Magnez 0,16%, Wap? 0,09%, Fosfor 3700 mg / kg, Energia 411,9 Kcal / 1723 KJ.
CHARAKTERYSTYKA MICROBIOLOGICZNA: Salmonella (/ 25 g) Nieobecna, Escherichia coli (cfu/g) < 100.
CHARAKTERYSTYKA CHEMICZNA: O?ów (mg/kg) < 10, Kadm (mg/kg) < 1. DODATKI: Witamina 1,36%. BARWNIKI: E124, E122, E102, E131, E110.