SK?ADNIKI: Proso ?ó?te, Nasiona kanarka, Proso czerwone, Paniset, Owies ?uskany, Produkty piekarnicze i makaronowe, Negrillo, Rzepak, Olej ro?linny, Aromat bananowy.
CHARAKTERYSTYKA NUTRITIONALNA (na 100 g produktu).
SK?ADNIKI ANALITYCZNE: Bia?ko 19,89%, T?uszcz 5,22%, Wilgotno?? 12,89%, Wap? 0,03%, Fosfor 0,27%, W?glowodany 57,6%, Popió? 2,71%, Energia 304,6 kcal, Magnez 0,11%, Potas 0,27%.
CHARAKTERYSTYKA MIKROBIOLOGICZNA: Salmonella (/ 25 g) Nieobecna, Escherichia coli (jtk/g) < 100.
CHARAKTERYSTYKA CHEMICZNA: O?ów (mg/kg) < 10, Kadm (mg/kg) < 1. BARWA: E124, E122, E102, E131, E110.