Sk?ad: mi?so i pochodne (jagni?cina, 92%), owoce (gruszka, 4%), substancje mineralne, Cukry Analiza produktów: Wilgotno?? 80,8%, bia?ko brutto 8,4%, olej i GRYBY GRUPY 4,5%, APH GROSH 2,3%, b?onnik Brutalne 0,4%. Dodatki: Dodatki od?ywcze: witamina w 4000 IU / kg, witamina D3: Collecalciferol 170 Ui / kg, witamina E 41 mg / Kg, ?elazo 1,58 mg / kg (w?glan ?elaza [II] 3,29 mg / kg), mied? 0,24 mg / kg (siarczan miedzi [II] pentahydrat 1,0 mg / kg), mangan 5,25 mg / kg (tlenek manganu [II] 7,0 mg / kg), jod 0,09 mg / kg (jodek potasowy 0,127 mg / kg), cynk 6,42 mg / kg (tlenek cynku 8,1 mg / kg), selen 0,0054 mg / kg (Selenito sodium 0,012 mg / kg).