Home Koty Pokarm dla kota Mokra karma Maestro Śródziemnomorska (tuńczyk/kalmary) Maestro Maestro Śródziemnomorska (tuńczyk/kalmary) Tuńczyk w zalewie z pierścieniami z kalmarów.Składniki: tuńczyk(42%), kalmary (3,5%), minerały, cukry, olej roślinnySkładniki analityczneBiałko 11,5%0,5% tłuszczuBonnik surowy 0,5%Substancje nieorga ... See full description Waga 80 GR Sprawdź dostępność Powiadom mnie Order 2 units, don't run out of it Kup to z... Gimpet Trawa Dla Kotów 100 gr 13,58zł KONG Marchewka Z Piórami Dla Kota 20 cm 20,71zł Sanal Denta'S Cat Treats 75 Gr. 75 GR 14,41zł Może ci się również spodobać Advance Renal Wet Cat Food 85 gr (1) 6,47zł Add to my Autoship Order Select an Autoship to add this product. Dodaj do koszyka Cechy Maestro Śródziemnomorska (tuńczyk/kalmary) Referencja3700260216803 MarkaMaestro Waga80 GR WiekDorośli SmakRyba Can Opis Maestro Śródziemnomorska (tuńczyk/kalmary) Tuńczyk w zalewie z pierścieniami z kalmarów.Składniki: tuńczyk(42%), kalmary (3,5%), minerały, cukry, olej roślinnySkładniki analityczneBiałko 11,5%0,5% tłuszczuBonnik surowy 0,5%Substancje nieorganiczne 1,0%Wilgotność 84,5%Opis produktu: Suplement diety dla dorosłych kotówWskazówki: Podawać w temperaturze pokojowej. Dla kotów dorosłych (4 kg): do 2 puszek Maestro na dzień. Kot powinien mieć stały dostęp do świeżej i czystej wody.Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.Przechowywać w lodówce po otwarciu. Opinions of the customers Maestro Śródziemnomorska (tuńczyk/kalmary) Write a review
Opis Maestro Śródziemnomorska (tuńczyk/kalmary) Tuńczyk w zalewie z pierścieniami z kalmarów.Składniki: tuńczyk(42%), kalmary (3,5%), minerały, cukry, olej roślinnySkładniki analityczneBiałko 11,5%0,5% tłuszczuBonnik surowy 0,5%Substancje nieorganiczne 1,0%Wilgotność 84,5%Opis produktu: Suplement diety dla dorosłych kotówWskazówki: Podawać w temperaturze pokojowej. Dla kotów dorosłych (4 kg): do 2 puszek Maestro na dzień. Kot powinien mieć stały dostęp do świeżej i czystej wody.Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.Przechowywać w lodówce po otwarciu.